Termeni și condiții

1. DEFINITII SI TERMENI “ipromo.ro” – este denumirea comerciala a TECHNOLOGY CONSTRUCT SRL, inregistrata in Registrul Comertului sub numarul de inmatriculare J34/396/22.08.2012, Cod Unic de Inregistrare RO30575191, telefon de contact +40723002801 si adresa de e-mail vanzari@ipromo.ro care actioneaza ca intermediar intre Vanzator si Cumparator. ”Site” – magazinul online gazduit la adresa web www.ipromo.ro administrat de TECHNOLOGY CONSTRUCT SRL. “Vanzator sau Partner” – entitatea terta ipromo.ro care furnizeaza produse sau servicii la preturi promotionale prin intermediul Site-ului. “Client, Utilizator sau Cumparator” – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la Site, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre ipromo.ro (electronic, telefonic, etc) care utilizeaza Site-ul cu scopul de a finaliza o comanda in unul din modurile mentionate in prezentul document; “Oferte Partener” sau “Produse” – prin intermediul siteului sunt oferite spre vanzare Cumparatorilor produse de natura diversa care urmeaza a fi furnizate de catre Partener direct Cumparatorului. “Comanda” – un document electronic ce este completat de Cumparator, in formatul disponibil pe Site, si care intervine ca forma de comunicare intre TECHNOLOGY CONSTRUCT SRL si Cumparator. „Contract” – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului prin intermediul ipromo.ro. “Comunicari Comerciale”– orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la Produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii.

 1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care ipromo.ro isi deruleaza operatiunile comerciale. 2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic. 2.3. Pentru motive justificate, ipromo.ro/Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Produselor din Comanda. Daca se modifica cantitatea de Produse din Comanda, Vanzatorul/ipromo.ro va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia la efectuarea Comenzii. 2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator/ipromo.ro, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii. 2.5. Informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator prin intermediul Site-ului vor sta la baza Contractului.

 1. VANZAREA ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator. 3.2. Pentru motive justificate ipromo.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel ipromo.ro. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul poate contacta ipromo.ro la e-mail: vanzari@ipromo.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus-mentionate. 3.3. Comunicarea cu ipromo.ro se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. 3.4. In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, ipromo.ro isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului. 3.5. ipromo.ro poate publica pe Site informatii despre preturile promotionale stabilite si Produsele oferite de Parteneri care pot fi limitate ca, cantitate sau perioada promotionala. 3.6 Orice interactiune intre ipromo.ro, Client si Partener va fi supusa acestor Termeni si Conditii. 3.7. Toate tarifele aferente Produselor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ taxele aplicabile. 3.8. Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor disponibile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea ipromo.ro, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare de catre Vanzatorul acestora.

 1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

4.1. Continutul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini, prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a ipromo.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). 4.2. Este interzisa orice utilizare a continutului prezentat pe Site in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentele.

 1. COMANDA

5.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin completarea formularului de comanda. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Produs si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Produs/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Produsului/Serviciului. 5.2. O Comanda pentru care s-a oferit numar de inregistrare nu este neaparat confirmata. Comanda neconfirmata telefonic sau pe email vanzari@ipromo.ro nu presupune rezervarea Produsului. In cazul in care Clientul nu raspunde la telefon pentru a confirma comanda, Partenerul poate sa anuleze acea Comanda fara sa fie raspunzator in vreun fel si fara sa fie nevoit sa ofere daune Clientului. 5.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca: (i) toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii si (ii) ipromo.ro/Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului. 5.4. Confirmarea Comenzii de catre Partener se face doar daca: a. Datele Clientului sunt complete si corecte; b. Produsele din comanda Clientului sunt disponibile; c. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului zero/Lei) 5.5. Inregistrare Comenzii primita de catre Client automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca Produsele sunt pe stoc. Comanda plasata on-line de catre Client, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Partener si va fi urmata de o Proforma. 5.6. Emiterea facturii fiscale de catre Partener, ca urmare a confirmarii Comenzii marcheaza momentul incheierii contractului de Vanzare -Cumparare.

 1. RETURNAREA PRODUSELOR

5.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in cazul in care datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte. 5.5. Partenerul care va emite factura va fi responsabil pentru atat pentru retur cat si pentru rambursarea sumelor catre Client. Partenerii pot avea modalitati de retur diferite, insa aceste modalitati vor fi conforme prevederilor OUG 34/2014. 5.6. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Produs sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea Produsului (conform OUG34/2014), fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare prin tranmsiterea unei notificari la adresa de email: vanzari@ipromo.ro, ramânând în sarcina Clientului sa achite doar transportul la returnare (art 59²(2)). In cazul in care au trecut cele 14 zile de la primirea coletului, produsele intra sub incidenta garantiei oferite de Partener. 5.7. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa Politica de Retur 5.8. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul/Partenerul va rambursa doar contravaloarea Produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului/ipromo.ro de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. 5.9. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Produsele (se va lua data cea mai recenta). 5.10. Produsele achizitionate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate catre dvs, sa contina toate actele insotitoare, sa aiba etichetele intacte, sa fie in ambalajul original si fara urme de purtare/ utilizare. Produsele returnate trebuie sa fie impachetate corespunzator si neaparat in alta cutie sau alt ambalaj pentru a nu prezenta nici o urma in urma impachetarii si pentru a nu fi deteriorate in urma transportului. 5.11. Daca Produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou (ambalaj deschis, accesorii lipsa, Produsul este deteriorat), ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea Produsului in stadiul initial, dupa caz, sau pentru a acoperi diferenta de prêt

 1. PRODUSE/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

7.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele: 7.1.1. furnizarea de Produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid, cum ar fi: DEODORANTE, CREME, produse DIN GAMA DOVE desigilate, etc. 7.1.2. furnizarea de Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator; 7.1.3. furnizarea de Produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente; 7.1.4. furnizarea de inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare. 7.1.5. contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a Contractului de catre Vanzator;

 1. CONFIDENTIALITATE

8.1. ipromo.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul document sau Politica de Confidentialitate. 8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al ipromo.ro.

 1. COMUNICARI COMERCIALE

9.1. Cumparatorul/Utilizatorul/Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat ipromo.ro pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza: 9.1.2. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la ipromo.ro; sau 9.1.3. prin contactarea ipromo.ro. 9.3. In urma achizitionarii unui Produs sau Serviciu, Vanzatorul va transmite Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire la sugestii de Produse sau Servicii recomandate a fi utilizate impreuna cu Produsul sau Serviciul achizitionat. 9.4. Clientul/Utilizatorul se poate dezabona, in orice moment, de la Comunicarile Comerciale mentionate la punctul 9.3. de mai sus prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la ipromo.ro sau prin contactarea ipromo.ro in acest sens. 9.5. De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Produse si Servicii si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terti si nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea ipromo.ro.

 1. FACTURARE – PLATA

10.1. Preturile Produselor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.ipromo.ro includ taxele aplicabile conform legislatiei in vigoare. 10.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul/ ipromo.ro va emite catre Cumparator o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. 10.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Produse si/sau Servicii vandute de ipromo.ro, in format electronic la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau direct in coletul in care va transmite Comanda. 10.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

 1. LIVRAREA SI RECEPTIA PRODUSELOR

11.1. Conditiile de livrare a Produselor si Serviciilor vandute prin intermediul ipromo.ro le ragasesti in sectiunea Livrare. 11.2. Produsele sunt puse la dispozitie de mai multi Partenri/Furnizori si este posibil ca timpul de livrare al fiecarui Produs sa varieze. Termenul provizoriu de livrare va fi comunicat in descrierea fiecarui Produs. 11.2. Daca un Client poate comanda produse de la Parteneri diferiti va plati taxa de courier pentru fiecare furnizor partener deoarece sunt considerate colete diferite si pot avea si termene de livrare diferite. Taxele de transport pot varia in functie de Partenerul furnizor. 11.3. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. 11.4. Vanzatorul va efectua livrarea Produselor si Serviciilor numai pe teritoriul 11.5.Receptionarea Produselor se va face in momentul in care curierul va inmana coletul iar clientul, prin semnarea actelor de receptie, este de acord ca a primit Produsele solicitate pe Site-ul ipromo.ro in conditii bune si in integralitatea lor.

 1. GARANTII

12.1. Toate Produsele comercializate de catre ipromo.ro, cu exceptia Produselor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor/Vanzatorului. Produsele sunt noi (exceptie Produsele resigilate), in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. 12.2. Cumparatorul va primi la livrare pentru fiecare Produs care beneficiaza de garantie un certificat de garantie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie. Garantia Produselor achizitionate prin intermediul ipromo.ro de la Parteneri este asigurata de catre service-ul autorizat mentionat pe certificatul de garantie aferent Produsului sau de catre Vanzator. 12.3. Lipsa certificatului de garantie al Produsului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia Produsului pe adresa vanzari@ipromo.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

 1. TRANSFERUL PROPRIETATII PRODUSELOR

13.1. Proprietatea asupra Produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

 1. RASPUNDERE

14.1. Atat Partenerul cat si ipromo.ro nu vor fi raspunzatori si nu vor fi nevoiti sa acorde daune de nici un fel Clientului in cazul in care stocul produsului cumparat a fost epuizat inainte sa fie actualizat pe Site. Prin urmare, o Comanda inregistrata telefonic sau pe www.ipromo.ro nu creaza obligatii Partenerului si nici Site-ului www.ipromo.ro in cazul in care stocul Produsului a fost epuizat sau in cazul in care Clientul nu confirma Comanda. In oricare situatie doar Partenerul este responsabil de existent pe stoc a Produselor pe care le uploadeaza pe Site, astfel ca ipromo.ro este abslovita de orice raspunderea cu privire la aceasta chestiune. 14.2. ipromo.ro/Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora. 14.3. Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau. 14.4. Prin crearea Contului de Utilizator si/sau plasarea Comenzilor sau Partener si uploadarea Produselor, Cumparatorul, respective Partenerul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului. 14.5. ipromo.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificari ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificari ale cerintelor legale. Documentul este opozabili Partenerilor/Clientilor/Utilizatorilor/Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe Site versiunea modificata a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

 1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

16.1. Te rog sa parcurgi Prelucrarea datelor cu caracter personal cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

 1. FOLOSIREA COOKIE-URILOR

17.1. ipromo.ro utilizeaza cookies conform Politica de utilizare a Cookie-uri care face parte din prezentul Document.

 1. FORTA MAJORA

18.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. 18.2. Daca in termen de 5 (cinci) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 1. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

19.1. Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre ipromo.ro/Vanzator si Utilizatori/Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti din Romania. Va multumim!

An NYC an escort can be described as an escort for women who provide erotic massage, domination and mature companionship. Additionally, she will provide an ultimate sexy experience. NYC escorts offer service across the city as well as its environs. They provide both in-call as well as out-call services. Hudson Yards, one of the newest New York neighborhoods, features 17 indoor as well as 2 restaurants on the street. Mercado Little Spain is one of the most popular spots for NYC escorts. There, chef Jose Andres offers regional cuisines including jamon Iberico de bellota (a dried pork product that looks similar to prosciutto). There are also a number of high-end boutiques. After you sign up, you’ll have the ability to start searching for matches. Escorts offers a variety of capabilities, like the capability to create a crew with members of your group and choose matches to yourself. There are chat rooms that allow you to chat about possible matches and even connect profiles to your contacts.escorts nyc It can be a great way to meet those you would not typically do so on social media. Another scam involving the Manhattan escort resulted in two drivers being detained. The suspects were David Baron and John Picinic Jr. Both drivers were employed as escorts for a firm called Pure Platinum Models. They delivered hookers on dates at Manhattan hotels for a fee of over $1,000 per hour. They collected greater than 1.2 million debit and credit card transactions. David Baron (the founder of the firm) was named as “co-conspirator #1” however he hasn’t been arrested.

If you’re in Dubai and are looking for a discreet escort There are alternatives to pick from. You can choose one of two male escorts or a female one. The difference between the two is that the male escort could be more aggressive or gentler while an escort for women can be more relaxed. BookRealEscorts has the biggest options of Dubai escorts. They offer a broad selection of beautiful women who come from different cultural and countries. The company has European, American, Slavic, Indian, and Asian escorts available for you to pick from. The company has thin Asian as well as Indian Escorts which can be utilized to enhance your experience. When choosing an escort for women to Dubai You will have to consider the number of individuals you’re planning to get together with. An escort can help you ensure that your trip goes smoother and more quickly. You can avoid all the monotonous aspects of business trips through this option. There is the option of hiring an escorte for your romantic dinners in Dubai. If you want to add some spice to your relationship, you should pick a girl who will offer you top-quality sexual experiences.escorts dubai Certain women from the UAE have even been known to provide a blow-job and massage to enhance the experience of their clients.

EnglishRomanian